ADMINISTRATIE

Home   »   Administratie

ADMINISTRATIE VOOR ZZP’ERS

Je stuurt zelf via de app of online platform de facturen naar je klanten. Je krijgt hier van te voren een goed uitleg over. Via die zelfde app stuur je je facturen en bonnetjes rechtstreeks naar de administratie. Onze software zal deze bonnetjes verwerken, wij zullen in het begin nog wel iedere bon nakijken om de software te leren hoe jij het graag wilt zien.

Vanuit deze software komt automatisch de aangifte voor de omzetbelasting, welke wij voor je klaarzetten en versturen naar de belastingdienst. Indien gewenst zullen wij regelmatig met jou de cijfers bespreken en kunnen we je helpen meer grip hier op te krijgen.

 Jaarlijks zullen wij een balans en winst- en verliesrekening voor jou opstellen en de aangifte verzorgen voor de inkomsten belasting.

WAT WIJ DOEN

INZICHT

Door het gebruiken van software in de cloud, kunnen we samen jou, jou administratie goed inzichtelijk maken. Deze inzichten geven jou financiele situatie en mogelijkheden weer.

SALDO-MANAGEMENT

Naast de boekhouding gaan we ook saldo-boekhouden. We gaan jou geld verdelen over verschillende bank-rekeningen. Zo weet jij precies wat jij kan uitgeven en heb je altijd voldoende geld om je belasting te betalen.

OVERZICHT

Samen met jou zorgen we ervoor dat jij een duidelijk overzicht hebt over jou financiële situatie. Doordat jij een goed overzicht hebt van jou financiële situatie kun jij financieel verantwoorde keuzes maken.

BELASTINGAANGIFTE

Door gebruik te maken van boekhouden in de cloud, en doordat wij er samen met jou ervoor zorgen dat je administratie en up to date is. Kunnen wij ieder kwartaal de aa
ngifte met 1 druk op de knop voor je uitvoeren.

Share This