Over ons

Novum Initium = ‘Nieuwe Start’

Als financieel professionals richten wij ons op het coaching en ondersteuning van beginnende en groeiende ondernemingen. Door naast betrouwbare boekhouding kennis te bieden voor inrichten van bedrijfsprocessen proberen wij ondernemen zo leuk mogelijk te maken.

Theo Vullings

Theo Vullings is financieel coach en Fiscaal Adviseur bij Novum Initium. Een adviseur die stuurt op winst.

Na het afronden van de opleiding aan de hotelschool in Antwerpen, waar hij leerde zowel service- als klantgericht te werken, stapte hij over naar de financiële afdeling en leerde over de behandeling van het inkomen van het hotel.

Bekend met de financiële dagafsluiting, income audits en night audits, ontdekte Theo dat hij het vooral interessant vond om financiële puzzels op te lossen. En vooral om voor de klant uit te zoeken hoe die zoveel mogelijk geld overhoudt voor zichzelf.

Daarom maakt hij de overstap naar financiën. Hij rondde de opleidingen Fiscaal Adviseur en Winst Adviseur succesvol af en ontwikkelde zich tot financiële coach met als specialisatie de Profit First-methode. Hij helpt jou graag in je zoektocht naar oplossingen voor jouw financiële puzzels.

Netwerk

Novum Initium beschikt over een uitgebreid netwerk van partners waarmee wordt samengewerkt.
Dit netwerk bestaat onder andere uit:

  • Juristen
  • Advocaten
  • Accountants
  • Financieel adviseurs

Novum Initium blijft altijd betrokken en altijd je contactpersoon.