Profit First

Van omzet naar winst

Tem de draak: Zet je angst opzij en neem de leiding. Transformeer je bedrijf van een geldverslindend monster naar een winstgevende bondgenoot met Profit First.

Je bedrijf: een geldverslindend monster

Je hebt hard gewerkt, je droom nagejaagd en een succesvol bedrijf opgebouwd met een indrukwekkende omzet.

Maar elke nacht word je wakker van een nachtmerrie: je bedrijf lijkt meer op een onverzadigbaar, geldverslindend monster dan op de winstmachine waar je altijd van gedroomd hebt. Je eigen salaris? Het is nauwelijks de beloning die je verdient voor je harde werk en toewijding.

Je voelt dat er meer in zit – meer winst, meer beloning, meer voldoening. Alleen hoe?

Profit First Jouw bondgenoot om het geldverslindend monster te temmen

Ik sta klaar om je te begeleiden in deze uitdaging. Als gecertificeerd Profit First Professional, Business Coach en expert in het gebruik van het MKB Canvas, ben ik je vertrouwde adviseur en je trainer.

Het MKB Canvas is een groeimethodiek voor bedrijven die zich richt op het verkrijgen van klanten en het leveren van diensten. Het vult Profit First perfect aan, omdat het helpt om een balans te vinden tussen omzet en winstgevendheid. Samen zullen we de financiële angsten het hoofd bieden, krachtige nieuwe gewoontes aannemen en de winst realiseren die jij en je bedrijf verdienen.

Wat zeggen andere ondernemers over de transformatie?

[korte quotes]

Van geldverslindend monster naar winstgevende bondgenoot

Deze vier cruciale stappen gaan we samen zetten:

  • Het monster identificeren: We duiken diep in de financiële buik van jouw bedrijf om het geldverslindend monster te identificeren en te begrijpen hoe Profit First ons kan helpen.
  • Het slagplan opstellen: We bepalen de tactiek. We ontwikkelen het trainingsplan en we stippelen de stappen uit om Profit First te implementeren.
  • De strijd aangaan: Dit is waar we het monster gaan temmen en zorgen dat het transformeert. Stap voor stap, we herverdelen je cashflow, bouwen aan nieuwe financiële gewoontes.
  • De overwinning: Je hebt het monster getemd! Profit First is geïmplementeerd. Je bedrijf is getransformeerd van een geldverslindend monster naar een machtige winstgevende bondgenoot die je helpt je dromen te realiseren.

De zoete smaak van overwinning

Aan het einde hebben we samen je geldverslindend monster getemd. Je bent trots op de machtige winstgevende bondgenoot die we hebben gecreëerd. Je bedrijf genereert nu niet alleen omzet, maar ook substantiële winst. En nog belangrijker, jij, de moedige ondernemer, ontvangt een eerlijke en bevredigend salaris.

Aan het einde hebben we samen je geldverslindend monster getemd. Je bent trots op de machtige winstgevende bondgenoot die we hebben gecreëerd. Je bedrijf genereert nu niet alleen omzet, maar ook substantiële winst. En nog belangrijker, jij, de moedige ondernemer, ontvangt een eerlijke en bevredigend salaris.

Begin met de transformatie

Ben je klaar om je leven niet langer beheersen door het geldverslindend monster? Klaar voor de transformatie en om Profit First te implementeren? Plan een vrijblijvend gesprek in. Ik kijk ernaar uit om deze spannende reis samen te beginnen.

Profit First Een Betrouwbare Bondgenoot

Wil je weten hoe andere ondernemers hun geldverslindend monsters hebben getemd met Profit First? Lees hier hun inspirerende ervaringen.

[Testimonials]

Meer over je Profit First trainer

De implementatie van Profit First vereist een trainer die zowel een diepgaand begrip heeft van jouw dromen en behoeften als ondernemer als voldoende financiële expertise.

Theo is opgeleid tot Profit First Professional, Business coach en expert in het toepassen van het MKB Canvas, een effectieve groeimethodiek voor bedrijven. Daarnaast heeft hij de benodigde financiële en fiscale kennis, die hem tot een financieel specialist maken. Deze unieke combinatie van kennis en vaardigheden stelt hem in staat om je op holistische wijze te ondersteunen in je bedrijfsvoering.

Hij heeft oog voor efficiënte en effectiviteit.

Twijfels of vragen over jouw heldhaftige quest?

Stel ze gerust via telefoon of email.

Winstgesprek

Onze winstadviseur stelt tijdens dit gesprek vragen om helder te krijgen wat jouw doelen zijn en waar jij naar toe wilt.

Profit Assessment

Onze winstadviseur doet een financiële gezondheidscheck van je bedrijf en geeft je een helder rapport over de financiële gezondheid van je bedrijf.

Evalueren

Je weet nu precies hoe je bedrijf er financieel voorstaat en onze winstadviseur begeleid je bij het implementeren van het advies.