Eenmanszaak
omzetten naar BV

Ontworpen voor jouw Succes

Til je bedrijf naar het volgende niveau met een soepele omzetting van eenmanszaak naar BV. Onder begeleiding van een ervaren fiscaal adviseur en business coach, ontdek je de weg naar ongekende groei, fiscale voordelen en een hogere verkoopwaarde voor je bedrijf

De bergtop in zicht

Je hebt hard gewerkt om je bedrijf op te bouwen. Je bent gestart als eenmanszaak, maar nu zie je mogelijkheden om door te groeien. Het is tijd om je onderneming naar het volgende niveau te tillen. Maar hoe? Je overweegt om je eenmanszaak om te zetten naar een BV. Je hebt gehoord dat deze verandering die kan leiden tot ongekende groei, fiscale voordelen en zelfs een hogere verkoopwaarde voor je bedrijf. De top van de berg is in zicht, maar de weg er naartoe is onduidelijk en vol obstakels

Een gids voor je expeditie

Theo Vullings, je ervaren fiscaal adviseur en business coach, staat klaar om je bij te staan in deze uitdagende reis. Samen gaan we op avontuur: we ontwerpen een strategisch plan op maat, dat naadloos aansluit bij jouw zakelijke wensen en persoonlijke doelen. Als je gids op deze reis ben ik jouw ‘trusted advisor’, die optreedt als vriend, coach en trainer. Ik luister, ik stel vragen, ik spiegel en ik adviseer.

Andere ondernemers over hun avontuur met mij

[quotes ondernemers

Het pad: je eenmanszaak omzetten naar bv

Onze tocht is verdeeld in vier essentiële fasen:

  • Verkenning: We onderzoeken samen de route, kijken naar je unieke situatie en bepalen of de BV de juiste bestemming is voor jou.
  • Routebepaling: Nu tekenen we de kaart en bepalen we de meest voordelige weg om je eenmanszaak naar een BV om te zetten.
  • De beklimming: it is waar we de uitdaging aangaan. Stap voor stap, van de eerste berekeningen en de aanvraag bij de Belastingdienst tot de formele oprichting van de BV bij de notaris.
  • Het bereiken van de top: Je hebt je BV. Samen regelen we de financiële afwikkeling en stellen we alle nodige overeenkomsten op.

De bestemming

Aan het einde van deze reis sta je bovenaan de berg. Je eenmanszaak is omgezet in een BV. Je hebt een BV-structuur die perfect is afgestemd op jouw huidige en toekomstige situatie en strategisch is vormgegeven voor optimale fiscale voordelen. Hierdoor kan je onderneming blijven groeien en weet je als ondernemer dat je alles goed geregeld hebt.

Begin met de transformatie

Ben je klaar om je expeditie te beginnen en je eenmanszaak om te zetten in een BV? Plan vrijblijvend een gesprek in. Ik kijk ernaar uit om deze spannende reis samen te beginnen.

Een betrouwbare reisgenoot

Benieuwd hoe andere ondernemers de reis met mij ervaren, lees hier hun uitgebreide reviews.

[testimonials]

Meer over je gids Theo Vullings

Een eenmanszaak omzetten naar BV vergt goed inzicht in de wensen en behoefte van de ondernemer op korte en lange termijn om alles in één keer goed te regelen. Dat voorkomt later nogmaals gedoe en dubbele kosten. Juist in dit soort trajecten komt de combinatie van de fiscale en financiële kennis en business coach ervaring van Theo goed van pas.

Theo is opgeleid tot Fiscaal Adviseur, Business coach en expert in het toepassen van het MKB Canvas, een effectieve groeimethodiek voor bedrijven. Daarnaast heeft hij de benodigde financiële en fiscale kennis, die hem tot een financieel specialist maken. Deze unieke combinatie van kennis en vaardigheden stelt hem in staat om je op holistische wijze te ondersteunen in je bedrijfsvoering.

Toch nog twijfels of vragen over deze reis?

Stel ze gerust via telefoon of email.

Winstgesprek

Onze winstadviseur stelt tijdens dit gesprek vragen om helder te krijgen wat jouw doelen zijn en waar jij naar toe wilt.

Profit Assessment

Onze winstadviseur doet een financiële gezondheidscheck van je bedrijf en geeft je een helder rapport over de financiële gezondheid van je bedrijf.

Evalueren

Je weet nu precies hoe je bedrijf er financieel voorstaat en onze winstadviseur begeleid je bij het implementeren van het advies.