Schulden

Inzicht, Overzicht & Stabiliteit

Ook als zzp’er is er hulp bij schulden

Financiële Coaching

Beter inzicht krijgen én te houden in de financiële mogelijkheden en situatie

Administratie

Wij maken het je graag zo makkelijk mogelijk, 

Schulden

Ook als jou schuldenlast te hoog is opgelopen staan we voor je klaar.

Zzp’er en schulden. Wat nu?

Als zzp’er ligt de wereld aan je voeten. Vol enthousiasme ben je jouw eigen onderneming gestart zonder teveel nagedacht te hebben over de bijkomstige financiële administratie. Hoewel je jouw facturen en bonnen netjes bijgehouden hebt, zijn er toch schulden ontstaan. Je bent namelijk vergeten om geld te reserveren voor de Belastingdienst. Maar wat nu?

Als startend ondernemer of zzp’er heb je vaak nog niet de financiële buffer opgebouwd om dit op te kunnen vangen. Je directe omgeving adviseert je om je goedlopende onderneming te beëindigen en gebruik te maken van de schuldsanering. Je ziet je dromen voor de toekomst in duigen vallen. Maar is dat eigenlijk wel nodig?

Wat doet Novum Initium?

Geeft Inzicht

Doordat we jou schulden in kaart brengen geeft dit inzicht in jou financieel situatie en mogelijkheden.

Geeft Overzicht

Met het gekregen inzicht van je financiële situatie kunnen we de financiële stand van zaken overzichtelijk maken en doelen stellen.

Geeft Stabiliteit

Door een aflossingsplan te maken en je schulden daadwerkelijk te gaan afbetalen komt er meer zekerheid en stabiliteit

Zzp met schulden

Ook als jouw schuldenlast te hoog is opgelopen staan we voor je klaar. Schuldhulpverlening voor ondernemers en Zzp’ers behoort namelijk tot de mogelijkheden als er geen andere oplossing meer mogelijk lijkt te zijn. Binnen ons administratiekantoor werken we samen met bekwame bewindvoerders en hulpverlenende instanties.

Uiteraard voorzien we je tijdens het gehele traject van een transparante en heldere begeleiding. Zo ben je ook als zelfstandig ondernemer binnen 3 jaar vrij van schulden. Ben jij Zzp’er en ondervind je hinder van schulden? Wacht niet langer met het ondernemen van actie. Onze specialisten staan graag voor je klaar. Op deze manier kun jij je als Zzp’er binnenkort weer volop op jouw onderneming richten.

De juiste ondersteuning voor zzp’ers met schulden

Als je als zelfstandig ondernemer schulden op hebt gebouwd, is het niet nodig om je bedrijf direct te beëindigen. Binnen ons administratiekantoor zijn we gespecialiseerd in het ondersteunen van ondernemers met schulden. Daarbij mag je een persoonlijke coaching verwachten waarbij je meer zicht krijgt in je financiële situatie.

We laten je zien wat voor jou de beste manier is om geld te reserveren om de openstaande schulden af te kunnen lossen. Het voorkomen van een nieuwe financiële achterstand is daarbij ons doel. Natuurlijk bieden we je ook de helpende hand om je administratie weer op orde te krijgen. Zo hoeft een dergelijke situatie in de toekomst niet meer voor te komen.

Hoe werkt het?

Kennis maken

Neem contact op met Novum Initium en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Wij gaan samen met jou kijken of Novum Initium je kan ondersteunen bij je administratie.

i

Plan maken

In het begin van het traject wordt er een plan gemaakt voor het aflossen van de schulden. 

Dit plan is de basis van het traject en bepaalt de doelen jij wilt behalen.

Doelen behalen

We gaan samen werken om jou persoonlijke doelen die je hebt gesteld te behalen.

Dit zijn jou persoonlijke en financiële doelen, om jou weer stabiliteit te geven.

Vragen?

WhatsApp bericht sturen
Share This